03-9799923
call us now

טיול ספארי בטנזניה

טיול ספארי בטנזניה

7 ימים של ספארי בטנזניה, מסע חד פעמי אל שמורות הטבע שעצרו מלכת. במפגש עם חיות בר בסביבתם הטבעית

ספארי בטנזניה 

7 ימים- 6 לילות | 7 ימים 

מסלול הטיול מותאם באופן אישי לכל מטייל – פנו אל המומחים שלנו לקבלת פרטים נוספים.

טיול פרטי – 7 ימי ספארי בטנזניה – בליווי מדריך מקומי מצוות My Trip

טנזניה היא גן עדן לכל חובב טבע. מישורי הסוואנה האינסופיים, היערות, הנופים הוולקניים והאגמים מהווים מאז ומעולם בתי גידול למיליוני בעלי חיים, אוכלי עשב, טורפים, בעלי כנף וזוחלים בסביבתם הטבעית. חבל ארץ זה ידוע גם כ”ערש האנושות”, היות וכאן התחיל ככל הנראה האדם את מסלול האבולוציה שלו לפני שנדד לאזורים אחרים על פני כדור הארץ.

המבנה הטופוגרפי המיוחד ותנאי האקלים של טנזניה מהווים בית גידול עשיר למגוון אדיר של בעלי חיים, מהעשירים בעולם! במרחבי הסוואנות הענקיות המשתרעות מאופק לאופק, רועים באין מפריע מיליוני בעלי חיים אוכלי עשב ובהם גנו, זברות, באפלו, פילים, ג’ירפות, אנטילופות. טורפים למיניהם ובהם אריות, נמרים, ציטות וצבועים, תנינים ומאות מינים של בעלי כנף צבעוניים- צפורי שיר, אוכלי נבלות ודורסים.

כל אלה נחשפים למטייל בשמורות הטבע העשירות שבצפון טנזניה ובהן שמורת ימת מניירה, מכתש נגורונגורו ושמורת סרנגטי הגדולה והמפורסמת מכולן.

מחירים משתנים בהתאם לדרישות הלקוח, זמינות הטיסות, משך הטיול, רמת המלונות ורכיבים נוספים…

» הנחות לילדים ונוער
» מחירים מיוחדים לקבוצות

המחיר כולל:
» טיסות בינלאומיות.
» מקומות לינה ברמת תיירות גבוהה.
» אירוח בימי הספארי על בסיס פנסיון מלא | בארושה, על בסיס ארוחת בוקר.
» רכב ספארי 4X4 עם גג נפתח במהלך כל ימי הספארי.
» מדריך / נהג מוסמך דובר אנגלית בכל ימי הספארי.
» כניסה לכל השמורות והאתרים שבתוכנית.
» מים מינרלים בכל ימות הספארי.
» תדרוך לפני היציאה וליווי במהלך הטיול.

המחיר אינו כולל:
» הנפקת ויזה בכניסה לטנזניה (בעלות של 50$ במזומן).
» הוצאות אישיות וביטוחים אישיים.
» שתיה קלה במהלך הארוחות.
» טיפ למדריך המקומי.

הערות:

  • יש להצטייד במזוודות רכות עד לגודל 24*17*7.
  • טנזניה – החל מה-1/6/2019 חל איסור על שימוש בשקיות ניילון ו/או פלסטיק מכל סוג שהוא. העוברים על החוק עלולים להיקנס בחומרה.
  • יש להיוועץ במשרד הבריאות באשר לחיסונים הנדרשים.
  • ניתן לשנות את ימי הספארי והנופש.
  • ניתן לשדרג את המלון בארושה.
  • ניתן לשדרג את הלודג’ים בספארי.
  • ניתן להוסיף לטיול ימי נופש באי זנזיבר.
  • באשר לביטולים לאחר ביצוע ההרשמה: נא לעיין בתקנון החברה.

בטנזניה מחירי הטיול משתנים בהתאם לעונה:

החודשים ינואר- פברואר, והתקופה שבין מחצית חודש יוני ועד לאוקטובר, מהוות את העונות היבשות, שהן עונות שיא בתיירות לטנזניה.

התקופה שמחודש מרס ועד למחצית יוני, והתקופה שמחודש נובמבר ועד למחצית דצמבר, מהוות את העונות הרטובות, הנחשבות ל- Low Season.

 

לחץ כאן לחזרה לעמודים: טיול פרטי לטנזניה | טיול מאורגן לטנזניה | ספארי בטנזניה

לשאלות צרו עימנו קשר

לשאלות צרו עימנו קשר

.

איציק היקר חזרנו הבוקר לארץ. רציתי רק להגיד תודה רבה על טיול מאורגן היטב, הייתה לנו חוויה שלא נשכח, מתנה מושלמת לבת מצווה של הבת שלי. - הנהג היה ממש מקצועי ונחמד, - הלודג' השני היה מעבר לציפיות שלנו. - כמות הימים של הטיול הייתה מדוייקת - עוד יום היה כבר יותר מידי ופחות יום היה מרגיש מעט מידי. - להכל דאגו לנו מ א' ועד ת'. היה מ ע ו ל ה!!! 👌🏽🙏
עמית פאר
נסענו כמה זוגות לטיול פרטי בטנזניה וזנזיבר דרך טנזניה טריפ. אנחנו רוצים להודות לאיציק שליווה אותנו לאורך כל הדרך ודאג שהכל יתקתק – מהלודג'ים ועד ללוחות הזמנים. המסלול היה מגוון, הלינה נוחה והמדריכים המקומיים היו מדהימים. ממליצים בחום לכל מי שמחפש חווייה של פעם בחיים
עמית וגלי
חיפשנו להתאוורר קצת מהמצב הקשה בארץ וטנזניה תמיד הייתה חלום ישן. קשה למצוא מילים שיסבירו עד כמה הטיול הזה היה מושלם. מהרגע הראשון ועד הרגע שחזרנו הביתה הכל היה מאורגן ברמה הגבוהה ביותר. טנזניה טריפ דאגו לכל פרט, חשבו על הכל, וזה פשוט הורגש בכל שלב בטיול. השמורות בטנזניה היו מטורפות! חיות הבר, הנופים, החוויה של להיות בתוך ספארי אמיתי – כל יום היה רגע של "וואו" מחדש עבורי. גם הקבוצה הייתה מושלמת, קטנה וכיפית, האנשים היו על הכיפאק, אווירה טובה, הכל זרם בכיף והרגשנו כמו משפחה. עודד המדריך היה אלוף! מקצועי, אדיב, עם ידע מטורף והפך את החוויה לעוד יותר מיוחדת. לקינוח הטיול ואחרי הספארי הגענו לזנזיבר –שהתגלה כשילוב המושלם של נופש אחרי ספארי . חופים חלומיים, מים בצבע שלא ראיתי בשום מקום אחר, מלון ברמה גבוהה ואווירה פשוט מושלמת. בקיצור – חוויה שלא אשכח בחיים! כל מי שחולם על ספארי, לא צריך להתלבט – טנזניה טריפ זו הבחירה הנכונה. ממליצה מניסיון.
מיכל ודני פורת

4.8/5 - (14 votes)