03-9799923
call us now

טיולים פרטיים לטנזניה וזנזיבר

טיול שיגשים את החלומות הכי פרועים שלכם.
לזוגות | משפחות | וקבוצות

טיולים לטנזניה בטיסות ישירות

טיולים לטנזניה וזנזיבר בטיסות ישירות במגוון תאריכים

טיולים מאורגנים לטנזניה וזנזיבר

טיולי הספארי הטובים ביותר בעולם!
הדרכה בעברית | פנסיון מלא | לודג'ים מפנקים

טיול לטנזניה בקורונה

אם גם אתם מתלבטים האם כדאי לצאת לטיול לטנזניה בתקופת הקורונה ורוצים לדעת איך כדאי לעשות את זה נכון, באנו לעשות לכם סדר בבלגן  (אמל”ק – זה לא כזה סיפור כמו שזה נראה). והעיקר, תהנו.

סיווג המדינות

נכון לזמן כתיבת שורות אלו, מדינת ישראל בחרה לסווג את כל מדינות העולםכמדינות כתומות (מדינות בסיכון), וזה כולל מדינות עם מספר מאומתים שולי.
יחד עם זאת, חיטוט קל באתר משרד הבריאות מבהיר את התמונה – למרות הכותרת המאיימת, מדובר על הקטגוריה הטובה ביותר להימצא בה נכון להיום, שכן טיול בכל אחת מהמדינות הנמצאות בקטגוריה זו, אינה דורשת בידוד בחזור למחוסנים או מחלימים. כלומר,”מדינות בסיכון” היא בעצם הגדרת הבסיס של משרד הבריאות בתקופת קורונה, והרמה הנמוכה ביותר מבחינת סיכון וחשש לנסיעה.
חשוב לציין, בכל הטיולים הפרטיים ו/או המאורגנים שלנו לטנזניה, תיאום בדיקות הקורונה הנדרשות יתבצע על-ידי חברת מיי טריפ, כך שאתם תוכלו להתעסק בעיקר בהנאה מהטיול שלכם.

אז רגע, מה ההנחיות? לא כל כך מורכב כמו שחשבתם..

ההנחיות פשוטות למדי למען האמת, ומתחלקות בין “לפני היציאה לטנזניה” ל”לפני החזרה לישראל”.

הנחיות ליוצאים לטנזניה:

יש למלא טופס הצהרת בריאות מטעם ממשלת טנזניה 24 שעות לפני הטיסה לטנזניה

נכון לכתיבת שורות אלו (אפריל 2022), מחוסנים אשר מחזיקים תעודת מתחסן או מחלימים המחזיקים בתעודת מחלים, לא ידרשו לבצע בדיקת קורונה לפני הכניסה לטנזניה (בכפוף להצגת התעודה הרלוונטית).

אלו שאינם מחוסנים/מחלימים מתבקשים לבצע בדיקת PCR (קורונה) בטווח ה-72 שעות שלפני העלייה למטוס לטנזניה. הבדיקה צריכה להיות כתובה באנגלית ולכלול את מספר הדרכון של הנבדק/ת. ילדים עד גיל 4.99 פטורים מהצגת תעודת חיסון/מחלים/בדיקת PCR.

אלו שלא יהיה ברשותם תעודת חיסון/בדיקה כנדרש ייאלצו לעבור בדיקת PCR בשדה התעופה בטנזניה בעלות של $100 ולהיכנס לבידוד על חשבונם עד לקבלת התוצאות.

הנחיות לפני החזרה לישראל:

נכון להיום, ישראלים (בעלי דרכון ישראלי/תעודת זהות כחולה/תעודת מעבר) פטורים מבדיקת קורונה לפני הכניסה לישראל.

במהלך 48 השעות שלפני הטיסה חזרה לישראל יש למלא טופס הצהרת כניסה לישראל. אישור על מילוי טופס זה תתבקשו להציג לאחר הנחיתה בישראל.

ניתן לשלם מראש על בדיקת ה-PCR בכניסה לישראל – לאחר מילוי טופס הצהרת הכניסה תקבלו קישור בו תוכלו לשלם מראש על הבדיקה שתתבקשו לבצע לאחר הנחיתה בארץ.

כאמור, עם הנחיתה בישראל תתבקשו לבצע בדיקת PCR (קורונה) – הוראה זו מחייבת את כלל הנכנסים לארץ, בכל גיל, כולל מחוסנים ומחלימים. הבדיקה כרוכה בתשלום, אותו ניתן לבצע פיזית בשדה התעופה בישראל (115 ש”ח למשלמים במזומן, 100 ש”ח למשלמים באשראי) או אונליין לאחר מילוי טופס הצהרת כניסה לישראל (80 ש”ח) – נכון לאפריל 2022.

כל הנכנסים לארץ, בכל גיל, כולל מחוסנים ומחלימים, חייבים בבידוד עד לקבלת תוצאה שלילית בבדיקת ה-PCR שביצעו לאחר הנחיתה או למשך 24 שעות – המוקדם מביניהם

ונסיים בתזכורת חשובה לכולנו – מטרת העל היא לטייל בשלום ולחזור בשלום, ולא להפיץ את הנגיף – והאחריות היא על כולנו – שכן בזכות שמירה על ההנחיות סוף-סוף נוכל לחזור לחיים ולטייל בעולם בראש שקט, והכי חשוב, בריא!

טל”ח. הנתונים נכונים ל-03/04/22 ועלולים להשתנות. יש להתעדכן באתר משרד הבריאות.

יאללה, באים לטנזניה? לחצו כאן לטיולים מאורגנים בטנזניהלטיולים פרטיים בטנזניה

לשאלות צרו עימנו קשר

.

חיפשנו להתאוורר קצת מהמצב הקשה בארץ וטנזניה תמיד הייתה חלום ישן. קשה למצוא מילים שיסבירו עד כמה הטיול הזה היה מושלם. מהרגע הראשון ועד הרגע שחזרנו הביתה הכל היה מאורגן ברמה הגבוהה ביותר. טנזניה טריפ דאגו לכל פרט, חשבו על הכל, וזה פשוט הורגש בכל שלב בטיול. השמורות בטנזניה היו מטורפות! חיות הבר, הנופים, החוויה של להיות בתוך ספארי אמיתי – כל יום היה רגע של "וואו" מחדש עבורי. גם הקבוצה הייתה מושלמת, קטנה וכיפית, האנשים היו על הכיפאק, אווירה טובה, הכל זרם בכיף והרגשנו כמו משפחה. עודד המדריך היה אלוף! מקצועי, אדיב, עם ידע מטורף והפך את החוויה לעוד יותר מיוחדת. לקינוח הטיול ואחרי הספארי הגענו לזנזיבר –שהתגלה כשילוב המושלם של נופש אחרי ספארי . חופים חלומיים, מים בצבע שלא ראיתי בשום מקום אחר, מלון ברמה גבוהה ואווירה פשוט מושלמת. בקיצור – חוויה שלא אשכח בחיים! כל מי שחולם על ספארי, לא צריך להתלבט – טנזניה טריפ זו הבחירה הנכונה. ממליצה מניסיון.
מיכל ודני פורת
אין לי מילים כמה זה היה מטורף באמת. חיפשנו ירח דבש שהוא לא רגיל, משהו שיזכר לכל החיים, והספארי הזה היה מעל ומעבר לכל מה שדמיינו. מהשיחה הראשונה עם טנזניה טריפ הבנו שיש פה אנשים שמבינים עניין, קשובים, הכל היה מסודר, ברור, לא היינו צריכים להתעסק עם כלום פשוט אמרנו מה אנחנו רוצים ואוהבים ואז היינו צריכים רק להגיע לשדה ולהתחיל ליהנות. הספארי עצמו זה משהו שאי אפשר לתאר, לראות אריות ממרחק כזה קרוב, פילים שחוצים את הדרך מולך, ג'ירפות הולכות ליד הרכב כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם. המדריך היה תותח על, ידע איפה לחפש כל חיה, סיפר סיפורים מטורפים, הרגשנו שאנחנו ממש בתוך סרט טבע. אחרי הספארי קיבלנו בול את מה שהיינו צריכים - בזנזיבר – רוגע מוחלט, חופים לבנים מטורפים, אוכל טוב, מלון מדהים עם נוף לים, אווירה מושלמת לסיים ככה טיול כזה מטורף. הכל תקתק בלי שנצטרך לשבור את הראש. באמת שאין על החברה הזאת, הפכו לנו את ירח הדבש לחוויה שנזכור כל החיים, פשוט מומלץ בטירוף
רועי ושיר גילת
"יצאנו לטיול פרטי בטנזניה – אני, בעלי ושני הנכדים. בהתחלה היו לנו המון חששות – בכל זאת, מדינה רחוקה, טיול עם ילדים, תקופה לא פשוטה בטח למטייל הישראלי ולא ידענו למה לצפות. אבל מהרגע שנחתנו, הכול עבד לתפארת והיה פשוט נהדר. חיכו לנו נציגי החברה בשדה התעופה, דאגו לכל פרט הכי קטן, והמדריך סטיבן היה פשוט מדהים – סבלני, חייכן, ידע הכול הכול על החיות, על המקומות, ודאג תמיד שהנכדים יהיו מרותקים לאורך כל הדרך (וגם אנחנו המבוגרים). הלינה הייתה נהדרת - מעל ומעבר למה שדמיינו, והרגשנו בטוחים ונינוחים לאורך כל הטיול. ראינו אריות ממש מקרוב, עדרי פילים וג’ירפות, וגם הפלמינגו באגם מניארה – משהו שקשה לתאר במילים. טנזניה היא קסם, והחברה הזו הפכה את הטיול שלנו לחלום שהתגשם - כל הכבוד!. תודה לטנזניה טריפ על חוויה חד פעמית ממליצים מכל הלב
❤️ משפחת אביטל

4.9/5 - (27 votes)